gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

TYPHOON

LIVE -2LP/LIMITED COLOURED VINYL-

Label: CONCERTO/LICHTHUIS PUB
Releasedatum: 08-11-2024
Herkomst: NL
Item-nr: 4704730
EAN: 8720589667495
Levertijd: Verwacht op 08-11

Recensie

LIMITED COLOURED VINYL
MAX 2 EXEMPLAREN PER KLANT

PRE-ORDER ACTIE!

Bij aanschaf van "Live" op vinyl krijg je een GESIGNEERDE print erbij cadeau. Zie afbeelding hieronder.



Typhoon (Glenn de Randamie) is uitgegroeid tot een van de bekendste en meest geliefde performers van Nederland. Nu brengt hij voor het eerst in 20 jaar zijn eerste live album getiteld ’Live‘ uit. Hierop staan zijn grootste hits en favorieten. Het album is opgenomen in Paradiso en Carré en zal op 8 november 2024 verschijnen.

Glenn begon al met optreden op zijn 15de onder de naam RudeTeenz (met Sticks, Rico & Blaxtar). Op zijn 18de ging hij solo verder en sindsdien is hij elk jaar op tournee. Hij heeft o.a. een Edison voor ’Beste Album‘ en ’Beste Hiphop‘ in 2015 en in 2017 een Edison voor ’Beste Video‘ gewonnen. Het legendarische album ’Lobi Da Basi‘ uit 2014 heeft een platina status, ’Zandloper‘ en ’Surfer‘ hebben individueel een gouden status behaald. Hiernaast zet hij zich ook in voor maatschappelijke vraagstukken. Zo is hij onderdeel an de dialooggroep Slavernijverleden en was hij tijdens Corona een van de deelnemers van The Streamers.

Ondertussen heeft Typhoon een ongekende live reputatie opgebouwd. Een logische keuze dus om nu ook een album uit te brengen waarbij de luisteraar kan genieten van de magische momenten die je alleen live kunt ervaren.



Quote van Typhoon:
“Ik heb de afgelopen jaren het geluk gehad dat ik veel magische momenten heb ervaren als artiest. Altijd in dankbaarheid. Het is nooit vanzelfsprekend geweest.
Op het podium ben ik thuis; vanaf mijn eerste keer rappen in een jongerencentrum tot o.a Ziggo Dome, Lowlands, Pinkpop, Paradiso en Carré.
Soms is de magie voelbaar: de band, de plek, het publiek, ikzelf.
En is dat ook niet over te doen.
Mijn jubileumconcerten vorig jaar waren daar een voorbeeld van en dat maakt deze live plaat ook uniek.
Een bijzonder en uniek moment gegrepen in de tijd.
Live. Vurig, volwassen, urgent en verrassend.”
Door Redactie op

nieuwsbrief