gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Ernst Jansz, de legendarische muzikant bekend van de iconische band Doe Maar, lanceert op 11 oktober een nieuw album: Een liefdeslied. Het album markeert een bijzonder moment in zijn carrière, waarin hij de luisteraars meeneemt op een muzikale en ontroerende reis door de indrukwekkende liefdesgeschiedenis van zijn ouders.

Een liefdeslied vertelt het verhaal van de ontmoeting tussen een Indische student en een straatarm Amsterdams meisje in een danstent aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. Samen met zijn bandleden, Guus Paat (gitaar) en Richard Wallenburg (bas), brengt Jansz deze bijzondere geschiedenis tot leven met prachtige liedjes en meeslepende vertellingen.

“Liefdesverhalen zijn belangrijk. Ze schenken hoop en tonen ons het mooiste dat de mens te bieden heeft: de liefde. Juist in donkere tijden laat zij zich vaak in haar schitterendste gedaante zien,” aldus Ernst Jansz.




1. Ernst Jansz Thuisland
2. Ernst Jansz Bloem van het Oosten
3. Ernst Jansz Dansen met een ander
4. Ernst Jansz Vreemde wind
5. Ernst Jansz Niet bang te zijn
6. Ernst Jansz Er is een lied geschreven
7. Ernst Jansz Als de avond valt
8. Ernst Jansz Niemandsland
B
1. Ernst Jansz We zijn er nog
2. Ernst Jansz Nu jij dan bent geboren
3. Ernst Jansz De kring van het bestaan
4. Ernst Jansz De ene die
5. Ernst Jansz We hebben gedanst
6. Ernst Jansz De echo van een melodie
7. Ernst Jansz Thuisland 2
Door Redactie op

nieuwsbrief