gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Met Struikelen presenteert singer-songwriter/actrice Birgit Schuurman haar eerste officiële Nederlandstalige album. “Ik zong natuurlijk al jarenlang Nederlandstalig in allerlei theatervoorstellingen maar vond het nu tijd om ook m‘n eigen liedjes in het Nederlands te schrijven en uit te brengen. Met eerlijke teksten die denk ik voor veel mensen herkenbaar zijn”.

Birgit nam haar nieuwe album op met Rob Peters en Huub Reijnders. De 10 Nederlandstalige liedjes die ze samen schreef met vrouwelijke collega‘s Stephanie Struijk, Linde Schöne, Nienke Leone en Iris Penning variëren van opgewekt tot melancholiek met een overwegend warme, akoestische sound. De teksten vertellen Birgit's persoonlijke verhaal van over & opnieuw. “Het gaat over fouten maken, nieuwe paden inslaan, over oude en nieuwe liefdes, mensen en situaties achter je laten en weer door gaan. Over struikelen, vallen, bijna vallen, je balans weer vinden en dan weer struikelend voorwaarts. Maar altijd hoopvol!”. Met Struikelen laat Birgit horen hoe ze zich artistiek ontwikkeld en verdiept heeft, maar ook toegankelijk is gebleven.
Door Redactie op

nieuwsbrief