gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

OSCAR AND THE WOLF

TASTE -BLACK VINYL-

Label: SONY MUSIC ENTERTAINMENT
Releasedatum: 25-10-2024
Herkomst: NL
Item-nr: 4700961
EAN: 0198028264518
Levertijd: Verwacht op 25-10

Recensie

Pre-Order actie!
Bestel bij ons het nieuwe album "Taste" en je maakt kans om twee kaarten te winnen voor het concert in de Ziggo Dome (20 maart 2025).
Om mee te doen aan de actie hoef je na het plaatsen van de order niet te doen, we hebben automatisch de gegevens!
We mogen 2x2 tickets verloten, de winnaars krijgen rond 25 oktober hierover bericht.


Oscar and the Wolf brengt zijn vierde studioalbum 'TASTE' uit op vinyl. De Belgische band, onder leiding van de charismatische Max Colombie, staat bekend om zijn unieke mix van elektronische pop, dromerige synths en Colombie's kenmerkende, etherische stem. Met 'TASTE' belooft de band een intense luisterervaring die je meeneemt van euforische hoogtepunten naar hartverscheurende dieptepunten.

Een diepe duik in licht en donker
'TASTE' is een verzameling van 12 nummers die Colombie's zoektocht naar kwetsbaarheid en openheid naar een nieuw niveau tillen. Het album neemt je mee op een emotionele reis, waarbij geen enkel geheim verborgen blijft. Van de pure extase van nummers als 'Warrior' en 'Angel Face' tot de rauwe emotie van 'Somebody Without U' en 'Oh Boy', 'TASTE' is een album dat je bij de keel grijpt en niet meer loslaat.
Door Redactie op

Tracks

Disc 1
1. Pretty Little Thing
2. My Rainbows
3. Spill My Liquor
4. Hard To Find
5. Obsessed
6. Angel Face
7. High Life
8. Somebody Without U
9. Shell
10. Warrior
11. Taste
12. Oh Boy

nieuwsbrief