gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

ILLMATIC REMIXES & RARITIES CONCERTO & PLATO EXCLUSIVE | LIMITED GOLD VINYL | 300 COPIES WORLDWIDE
THIS VERSION INCLUDES A SET OF POSTCARDS & NUMBERED ART PRINT (SIZE 29,7 x 23 CM)

MAX 2 PER KLANT / MAX 2 PER CUSTOMER




Now, let me take a trip down memory lane…

Vraag aan de oude garde van Concerto welke hiphop plaat de beste aller tijden is, en ze roepen in koor “ILLMATIC!” Het moet ook een bizarre eerste luisterervaring zijn geweest. Nog geen 20 jaar, maar het was alsof Nas er al 20 mensenlevens op had zitten. Zo rauw en filmisch liet hij jongetjes en meisjes uit het veilige Nederland en elders meedelen in de harde realiteit van de Queensbridge Houses. Talloze referenties naar lyrical forebearers, samples van oude blues tot free jazz en, zeker voor dat moment in hiphop‘s historie, ongekende tongtwisters! De nachtwacht van de hiphop, een uniek en tijdloos document. Nog altijd ongeëvenaard, ook door de grootmeester zelf.

We zijn ontzettend trots dat we, 30 jaar na dato, onze eigen speciale Concerto editie van Illmatic en diens companion piece Illmatic: Remixes & Rarities mogen aankondigen!
Op een speciale kleur, met een unieke, genummerde Art Print en een set postcards! De releases liggen 1 november in de winkel. Bestel je voor die tijd dan maak je kans op twee tickets het optreden van Nas in AFAS op 5 november dit jaar!


A1 I'm A Villain
A2 The Stretch Armstrong & Bobbito Show Feat. 6'9", Jungle & Grand Wizard
A3 Halftime (Butcher Remix)
A4 It Ain't Hard To Tell (Remix)
A5 One Love (Lg Main Mix)
B1 Life's A Bitch (Arsenal Mix)
B2 One Love (On L Main Mix)
B3 The World Is Yours (Tip Mix)
B4 It Ain't Hard To Tell (The Stink Mix)
B5 It Ain't Hard To Tell (The Laidback Mix)

Also available: NAS - "ILLMATIC 30" | CONCERTO & PLATO EXCLUSIVE | LIMITED RED VINYL

Door Redactie op

nieuwsbrief