gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

DARYLL-ANN

SPRING -BLACK VINYL-

Releasedatum: 13-09-2024
Herkomst: NL
Item-nr: 4688088
EAN: 8714374967938
Levertijd: 3 a 5 werkdagen

Recensie

De toekomst van de Nederlandse pop ziet er opeens een stuk zonniger uit. Waarom? Nou Daryll-Ann is weer bij elkaar en komt met nieuwe muziek. En dat is heel goed nieuws. Het album Spring verschijnt op vrijdag 13 september. Bestel alvast en maak kans op tickets voor één van de twee exclusieve try-outshows van Daryll-Ann. Onwerkelijk maar waar.

Try-outshows:
12/09 - Eureka, Zwolle
21/09 - De Vegafabriek, Meppel

Wie maakt er kans? Iedereen die voor 5 september het album Daryll-Ann - Spring heeft gereserveerd bij een Plato Mania winkel of op de Plato Mania website.



Een van ’s lands meest gewaardeerde indie bands die 20 jaar na hun laatste album ineens met nieuw werk komen. Toen het label Excelsior 25 jaar bestond en Daryll-Ann daar uiteraard ook speelde, spatte het plezier er direct weer vanaf en was het besluit snel genomen: het is tijd voor nieuw werk! En gelijk hebben ze, want de band klinkt alsof het gewoon weer 2004 is (of al die jaren ervoor). 14 liedjes, eerlijk verdeeld tussen songschrijvers Jelle Paulusma en Anne Soldaat (die zich, mede door het uitbrengen van solo werk, beide ook na Daryll-Ann hoorbaar zijn blijven ontwikkelen) waar de chemie vanaf spat. De heerlijke tweestemmige zang van broers Paulusma, de altijd passende gitaarrifjes zoals alleen Anne Soldaat dat kan en de lekker rammelende drums van Jeroen Kleijn; het maakt Spring tot een waardig vervolg op hun toch al zo indrukwekkende oeuvre. Hoogtepunten zijn het titelnummer Spring, Everything I Knew, Radio Bari, Time Out en I Found a Friend. Lang verhaal kort: luister zelf maar en raak opnieuw verliefd op de melodische liedjes van een band in topvorm - en ga ze live zien in september en oktober en vanaf januari door het hele land als je de kans krijgt! (Jasper Koot)
Door Redactie op

Tracks

Disc 1
1. Tom, Wilko And The Strange Bunch
2. Everything I Knew
3. Forever Midnight
4. 1984
5. A Note About Time
6. The Incrowd
7. Spring
8. Life Can Be Amazing
9. Cosmic Pudding
10. Radio Bari
11. Through To You
12. Our Song
13. Time Out
14. I Found A Friend

nieuwsbrief