gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

NADA SURF

MOON MIRROR -DELUXE CLEAR 2LP-

Label: NEW WEST RECORDS
Releasedatum: 13-09-2024
Herkomst: NL
Item-nr: 4661933
EAN: 0607396584710
Levertijd: 3 a 5 werkdagen

Recensie

DELUXE CLEAR 2LP

This deluxe edition includes the album "Moon Mirror" plus ten "Moon Mirror" demos recorded by Matthew Caws and a version of 'Losing' performed by Louie Lino.

Echt Popular is Nada Surf na bijna dertig jaar misschien niet meer, maar wie geen genoeg kan krijgen van pure gitaarpop is bij deze indierock veteranen nog steeds aan het juiste adres. Ook Moon Mirror staat weer vol met tijdloze liedjes die zich al na een paar keer luisteren in het hoofd nestelen. Een kniesoor zal zeggen: niks nieuws onder de zon. Dat klopt, maar de melodieën, de koortjes en de melancholieke teksten van zanger-gitarist Matthew Caws zijn zo sterk dat we in onze handen mogen knijpen dat er nog bands bestaan die een liedje met een gouden randje kunnen schrijven. Luister maar eens naar prijsnummers als In Front of Me Now en Losing (I am Drifting, I’m a Cloud). Vanaf het debuut High/Low uit 1996 is Nada Surf per plaat gegroeid. Op Moon Mirror zet het viertal die stijgende lijn voort. Kortom: Nada Surf is als een goede wijn die beter wordt met de jaren. (Peter van der Wijst)

Tracklisting
LP
1
Second Skin
2
In Front of Me Now
3
Moon Mirror
4
Losing
5
Intel and Dreams
6
The One You Want
7
New Propeller
8
Open Seas
9
X Is You
10
Give Me the Sun
11
Floater
LP
1
Second Skin (Demo)
2
In Front of Me Now (Demo)
3
Moon Mirror (Demo)
4
Losing (Original Louie Lino Demo)
5
Losing (Demo)
6
Intel and Dreams (Demo)
7
The One You Want (Demo)
8
New Propeller (Demo)
9
Open Seas (Demo)
10
Give Me The Sun (Demo)
11
Floater (Demo)
Door Redactie op

nieuwsbrief