gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

INSTORE IN CONCERTO!
Deze band legt al een aantal ep‘s de ruige ziel van Rotterdam op wat gloeiend hete platen. Energieke en rauwe postpunk met een klein, vreugdevol hartje.
Op de dag van release komt de band langs voor een optreden en presenteren ze het debuutalbum "The First Exit"

Vrijdag 20 september | 17:00 | Entree is gratis. Meer informatie over deze en andere events vind je HIER



Tramhaus is de gedurfde postpunksensatie uit de rusteloze en immer innovatieve stad Rotterdam. In zijn relatief korte bestaan ​​heeft Tramhaus naam weten te maken tot ver buiten de grenzen van zijn geboortestad. Gekenmerkt door hun vreugdevolle en energieke ervaring, heeft de band bewezen deze boodschap zowel live als op opname over te kunnen brengen. De muziek van Tramhaus voelt als een soundtrack bij een levendig, mysterieus en gevaarlijk verhaal. Er is geen ruimte om achterover te leunen terwijl de band je meeneemt in een dragrace vol emoties en euforie gedreven door gestroomlijnde, vurige liedjes vermengd met fragiele en abstracte tonen. Dit hele spektakel wordt gevoed door de bijna symbiotische relatie tussen de vijf bandleden.

Na het uitbrengen van verschillende singles en een EP met vier nummers, en het ontvangen van lovende kritieken van internationale media, waaronder KEXP Seattle, The Quietus, kondigt de band vandaag hun aanstaande debuutalbum 'The First Exit' aan voor release op 20/09/2024.
Door Redactie op

nieuwsbrief