gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service
2 voor € 15,00

MOVIE

MIELE

Genre: Speelfilms
Label: HOMESCREEN
Releasedatum: 25-09-2014
Herkomst: NL
Item-nr: 3303502
EAN: 8717249482710
Levertijd: Levertijd: Onbekend

Recensie

Regie: Valeria Golino
Cast: Jasmine Trinca, Vinicio Marchioni, Carlo Cecchi

De eigenzinnige Irene (Jasmine Trinca) woont in haar eentje aan de kustlijn van Rome. Ze laat haar vriend en ouders in de waan dat ze studeert. In werkelijkheid haalt ze illegaal inslaapmiddelen uit Italië. Ze maakt het haar levensdoel om met dit middel terminaal zieken een kans te geven om vredig te sterven. Wanneer ze op een dag bij een nieuwe 'klant' aankomt, Grimaldi genaamd (Carlo Cecchi), blijkt hij niet dodelijk ziek te zijn. Toch wil hij wel dood. Omdat Irene zijn dood niet op haar geweten wil hebben zijn de twee tegen hun zin in tot elkaar veroordeeld. Het zet Irene’s werk in een compleet ander daglicht.

Miele is het regiedebuut van de Italiaanse actrice Valeria Golino en is gebaseerd op het boek 'Vi Perdono' van Angela del Fabbro. De hoofdrollen worden vertolkt door Jasmine Trinca, bekend van La Stanza Del Figlio en La Meglio Gioventu en Carlo Cecchi (Le Violin Rouge, Stealing Beauty).

nieuwsbrief