gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Het gezegde Crossing the Rubicon vindt zijn oorsprong bij Julius Caesar, die met het oversteken van de rivier de Rubicon een oorlog forceerde. Het omschrijft de daad waarna er geen weg meer terug is en die alles zal veranderen.

Selma is de rivier overgestoken en heeft daar een cd over gemaakt. Crossing the Rubicon is een avontuurlijke muzikale reis die je langs de liefde en haar ruïnes voert. Spaanse gitaar, saz, accordeon en percussie ontmoeten piano, elektrische gitaar en drums om te versmelten tot een hybride van oosterse en westerse klanken.

De melancholie heeft altijd al de boventoon gevoerd in Selma’s muziek, maar op deze cd heeft zij voor het eerst ook haar woede een geluid weten te geven. Verwacht dus geen zoete lentedeuntjes bij een kabbelend beekje. Crossing the Rubicon is als een woeste rivier, waar je met ingehouden adem en een voldaan gevoel aan ontsnapt.

www.selmamusic.nl/



Door Redactie op 2014-06-10

nieuwsbrief