gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

MOVIE

GODZILLA

Label: WARNER HOME VIDEO
Releasedatum: 18-06-2021
Herkomst: NL
Item-nr: 3240650
EAN: 4013549056922
Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.

Recensie

Voor het allereerst in high definition op blu-ray. Tien van de allerbeste originele Godzilla films verzameld. In een prachtige zeer gelimiteerde luxe collectors box. Zie hoe het allemaal begon in één van de meest geprezen en beroemdste monster classics aller tijden, Godzilla (the Original) van regisseur Ishiro Honda. Zie hoe Godzilla het opneemt tegen zijn allereerste Kaiju tegenstander Anguirus in Godzilla Raids Again. Zie hoe Godzilla in gevecht tegen zijn mechanische dubbelganger in Godzilla vs Mechagodzilla. Zie Godzilla's tegenstander en Bondgenoot Mothra. Zie hoe Godzilla het opneemt tegen zijn grootste aartsvijand King Ghidorah. Dit en tal van andere monsters en verhalen van het beroemdste film monster aller tijden! Niet voor niets is Godzilla "King of the Monsters!"

Deze gelimiteerde en schitterende collectors box bevat 10 van de oorspronkelijke klassiekers voor het eerst in HD kwaliteit. Alle boxen zijn genummerd en bevatten een certificaat van echtheid. Ook bevat de box een dubbelzijdige Godzilla-poster.

Deze box bevat de volgende tien films:
GODZILLA (1954)
GODZILLA RAIDS AGAIN
GODZILLA AGAINST MECHAGODZILLA
GODZILLA VS MECHAGODZILLA II
GODZILLA VS SPACEGODZILLA
GODZILLA VS DESTOROYAH
GODZILLA 2000 MILLENNIUM
GODZILLA VS MEGAGUIRUS
GODZILLA, MOTHRA AND KING GHIDORAH: GIANT MONSTERS ALL-OUT ATTACK
Door Redactie op 2014-06-18

nieuwsbrief