gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

KINNEY, JEFF

LEVEN VAN EEN LOSER 5

Releasedatum: 30-11--0001
Herkomst: NL
Item-nr: 3102887
EAN: 9789026132377
Levertijd: Levertijd: Onbekend

Recensie

Altijd al wilde Bram stoer en volwassen overkomen, maar is ouder worden wel 飨t zo cool? Voor je het weet heb je namelijk VERANTWOORDELIJKHEDEN of sta je op een feestje met rare meisjes. Alsof dᴠallemaal zo vet is! Eigenlijk ziet Bram alleen maar nadelen aan ouder worden. En dan heeft hij ook nog eens ruzie met Theo, zijn beste vriend. Niet te doen, toch?!

In dit vijfde deel uit de razend populaire Het leven van een loser-reeks krijgt Bram Botermans (ik-figuur) allerlei verantwoordelijkheden op zijn bordje. Alsof je als puber niet al genoeg te denken en te doen hebt! Hij gaat op zoek naar een nieuwe beste vriend, hij moet zelf gaan koken als zijn moeder gaat studeren, hij is 24 uur verantwoordelijk voor een ei (opdracht van juf Pauwels van gezondheidskunde), hij is hulpbloemenjongen op de bruiloft van zijn oom Gerard (die voor de vierde keer trouwt) en hij wil ook een pukkel (dan kun je zien dat ook hij man wordt). En al wil Bram eigenlijk alles houden zoals het gaat, zijn leven en lichaam veranderen bij het opgroeien en ouder worden. Ook in dit vijfde deel neemt de auteur de lezer mee in de puberwereld van Bram Botermans. Met veel humor, gevoel, inlevingsvermogen en verbeeldingskracht, zowel in de handgeschreven tekst op lijntjespapier als in de kwistig gestrooide striptekeningen in zwart-wit, worden de avonturen in sneltreinvaart verteld.

Vanaf circa 10 jaar
Door Redactie op 2013-05-09

nieuwsbrief