gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service
2 voor € 15,00

CROOKES

HOLD FAST

Genre: Pop & Rock
Label: FIERCE PANDA
Releasedatum: 13-07-2012
Herkomst: NL
Item-nr: 2971572
EAN: 5020422097728
Levertijd: 3 a 5 werkdagen

Recensie

Het debuut Chasing Ghosts van The Crookes maakte indruk door de heerlijk aanstekelijke gitaarpop waarin duidelijk de sporen van Kinks, Woodentops en Housemartins aan te wijzen zijn.

De spontaniteit en jeugdige bravoure van het eerste album zijn weer volop aanwezig op Hold Fast. De band uit Sheffield heeft inmiddels een nieuwe gitarist in haar midden en de personeelswisseling heeft er wel voor gezorgd dat het gitaargeluid iets gespierder is geworden. George Waite zingt nog altijd vol passie en overgave en songs als het licht stuiterde American Girls of de meezinger Afterglow, met een fijn orgeltje, zijn onweerstaanbaar. Niemand minder dan Noel Gallagher prees The Crookes de hemel in. En als je super catchy nummers als American Girls of Rosie hoort kun je hem alleen maar gelijk geven. Na iets mee dan een half uur zit Hold Fast er al weer op. En dan kun je maar één ding doen: Hold Fast nog maar ‘ns opzetten.

Tracks

Disc 1
1. Afterglow
2. Maybe In The Dark
3. Stars
4. American Girls
5. The Cooler King
6. Hold Fast
7. Sal Paradise
8. Sofie
9. Where Did Our Love Go?
10. The I Love You Bridge

nieuwsbrief