gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

BEST COAST

CRAZY FOR YOU

Label: MEXSU
Releasedatum: 03-08-2010
Herkomst: US
Item-nr: 2846977
EAN: 0184923100532
Levertijd: 11 a 14 werkdagen

Recensie

Voor zonovergoten muziek zit je goed bij Best Coast. De band komt uit Californië en bestaat uit 23-jarige Bethany Cosentino en muzikale partner Bobb Bruno. Een bijzonder duo, Cosentino levert teksten en zang en Bruno de rest. Cosentino zingt graag over de liefde en is gek op haar kat. Die staat op de hoes van het debuutalbum. Ze maakten een rits singles op verschillende labels, zoals Group Tightener en Black Iris. De zeven-inch plaatjes zijn uitverkocht en alleen nog te vinden op eBay. Cosentino wilde dat haar debuut bijzonder zou zijn en ze maakte gebruik van demo's die ze nog niet had gebruikt.

Het duo houdt van Beach Boys en de meisjesgroepen uit de jaren zestig, met een modern geluid. Cosentino geeft ieder liedje een goed refrein. De perfekte soundtrack voor een mooie zomer. Je krijgt er een goed humeur van, vinden veel fans. Lekker lo-fi geproduceerd door Lewis Pesacov, bekend van Fools Gold en Foreign Born.

nieuwsbrief