gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

COCO COCAINE

PARTY POOL

Label: PLATO UTRECHT
Releasedatum: 01-03-2024
Herkomst: NL
Item-nr: 4639359
EAN: 2090505440409
Levertijd: 3 a 5 werkdagen

Recensie

COCO COCAINE, opgericht in Den Haag in 2023, is de muzikale liefdesbaby van Luna Becking en Kate Oram, twee muzikanten die een gemeenschappelijke passie vonden voor het verleggen van muzikale grenzen. Ze hebben verschillende achtergronden en brengen een rijk scala aan invloeden mee in hun samenwerking, variërend van fem post-punk tot de beats van house, gabber en tekno.

Hoewel het duo nog niet zo lang bestaat, zijn de live optredens van COCO COCAINE een excentrieke ervaring, waarbij het podium een ​​canvas wordt voor hun bijzondere kijk op het combineren van muziek en kunst. Hun chemie op het podium creëert een aanstekelijke sfeer die het publiek doet vragen naar meer.

Niet te vergeten, de twee hebben onlangs hun eerste EP uitgebracht genaamd ‘Party Pool’, een speelse kijk op post-punk gemixt met elektronische beats/samples en andere invloeden, die het duo volledig onafhankelijk hebben geschreven, opgenomen en uitgebracht. (Te beluisteren op Spotify)
Door Redactie op

nieuwsbrief